Diensten

Ondernemer

Als ondernemer wilt u zich richten op uw business en u niet druk maken over uw administratie. DAN FFA kan alle financiële activiteiten van u overnemen. Van het inboeken van facturen tot en met de belastingaangifte en het deponeren van jaarrekeningen bij de KvK. DAN FFA is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf, waar maatwerk vaak noodzakelijk is. Wij stemmen onze aanpak af op uw wensen.

Particulier

Als particulier heeft u soms behoefte aan administratieve ondersteuning. Bij de aankoop van een nieuw huis of de financiële afwikkeling van een echtscheiding of een nalatenschap. Maar ook bij de jaarlijkse belastingaangifte, het afsluiten van een verzekering of het regelen van een schenking. Bij DAN FFA weten we precies hoe we u op financieel gebied kunnen helpen, zodat u van het leven kunt genieten.

Verzekeringen en hypotheken

Zowel als ondernemer en als particulier heeft u de juiste verzekeringen nodig, of heeft u soms behoefte aan een financiering of hypotheek. Bij een huis kopen of een verzekeringen afsluiten komt veel kijken. Welke hypotheek vorm neemt u? Welke voorwaarden heeft uw verzekering? Goed en betrouwbaar advies belangrijk. Via onze partner DAN FD zorgen wij voor een passend advies.