DAN Fiscaal Financieel Advies

Fiscaal financieel advies

DAN FFA

DAN FFA biedt u een allround pakket met administratieve-, fiscale- en financiële diensten en advies tegen een aan- trekkelijk tarief.

DAN FD

DAN FD, een onderdeel van DAN FFA, biedt u verzekeringen, hypotheken, (bedrijfs)financieringen, leasing en leven advies.
Onze grote drijfveer is het vinden van kansen voor u en/of uw organisatie. We investeren in een vertrouwensrelatie met u, verdiepen ons in uw situatie en bieden vanuit onderzoek en ervaring échte inzichten. Wij streven ernaar om uw sparringpartner te zijn, waarbij passend bedrijfsadvies centraal staat. Dit doen wij door Daadkrachtig, Analytisch en Nauwkeurig (DAN) te handelen. Wij leveren graag een bijdrage aan het geluk, het succes van mensen en ondernemingen in alles wat wij doen.
Wij zijn een sterk groeiende en creatieve organisatie welke in de dynamische financiële branche opereert. Wij verzorgen boekhoudingen, loonadministraties, jaarrekeningen, alle fiscale aangiften en adviseren onze relaties op het gebied van fiscaliteit
en financieel management.

Onze portfolio

Onze klantenportefeuille bestaat uit Nederlandse bedrijven met verschillende etnische
achtergronden. Binnen DAN FFA werken wij met 20 werknemers met een diversiteit aan achtergronden en culturen. Wij geven iedereen een kans! Zo leiden we onze medewerkers op in onze eigen academie. Als team hebben wij plezier, houden elkaar scherp en geloven in samen: onderling, met partners én met u als klant.
Voor onze bestaande en nieuwe klanten zijn wij graag een vaste allround partner voor de hierboven genoemde gebieden. Wij nemen de (financiële) zorgen weg en bieden u zekerheid, rust en daardoor meer geluk, daarbij hebben we voor uw gemak zoveel mogelijk processen gedigitaliseerd.

Wilt u meer informatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact via folder
Voornaam
Achternaam