DAN Fiscaal Financieel Advies

Ondernemer

Als ondernemer wilt u zich richten op uw business en u niet druk maken over uw administratie. DAN FFA kan alle financiële activiteiten van u overnemen. Van het inboeken van facturen tot en met de belastingaangifte en het deponeren van jaarrekeningen bij de KvK. DAN FFA is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf, waar maatwerk vaak noodzakelijk is. Wij stemmen onze aanpak af op uw wensen.

Administratie

Ons kantoor verzorgt de administratie van meer dan 450 bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Variërend van ZZP-ers tot BV’s met een groot aantal personeelsleden en verspreid over verschillende sectoren. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen en helpen bij het verder digitaliseren van uw administratie. Zo krijgt u bij ons een eigen dashboard waarin u inzicht in uw financiën hebt. Hierdoor is de administratie geen last, maar een informatiebron.

Fiscaaladvies

DAN FFA adviseert u graag op het gebied van de loon-, omzet-, inkomsten-, vennootschap-, dividend-, erf- en schenkbelasting en denken met u mee om de belastingdruk zo laag mogelijk te houden. Ook stellen we de jaarrekening voor u op en deponeren we deze bij de KvK. We adviseren niet alleen, maar zorgen ook voor de afhandeling van de belastingaangiftes. Zo kunt u zich bezig houden met ondernemen, en zorgen wij voor de belastingdienst.

Risicoanalyse

Bij uw bedrijf komt veel kijken. U heeft niet alleen te maken met uw inhoudelijk vak, maar ook met uw bedrijfsvoering en de daarbij behorende risico’s. DAN FFA helpt u met het in kaart brengen van deze risico’s, door samen met u een risicoanalyse op te stellen. Hierdoor krijgt u inzicht in uw risico’s en kunt u maatregelen nemen. Ondernemen is risico’s nemen, maar u wilt toch inzicht in de risico’s die uw bedrijf loopt?

Efficiency

U bent continu op zoek naar manieren om uw processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ook op administratief vlak zijn vaak veel efficiencyverbeteringen te behalen. DAN FFA licht uw bedrijfsvoering door op efficiencyaspecten, actualiseert uw ondernemingsplan en adviseert u op het gebied van “employee benefits” voor een optimaal personeelsbeleid en arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kunt u focussen op de efficiency van uw dagelijkse business.

Kostenbeheersing

Een van de belangrijkste elementen van het ondernemerschap is het beheersen van de kosten. DAN FFA brengt uw administratie in kaart en onderzoekt samen met u de mogelijkheden tot kostenbesparing. Wij stroomlijnen uw financiële processen en bekijken hoe deze kunnen worden geautomatiseerd om tijd te besparen en fouten te minimaliseren. En natuurlijk adviseren wij over het beheersen van de kosten van uw verzekeringen en uw personeel.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact Us
Voornaam
Achternaam