Danffa Fiscaal Financieel Advies

Over ons

Wie zijn wij?

Optimistisch – Samenwerkend – Onderzoekend

DAN FFA – Dutch Administration Network Fiscale en Financiële Adviesgroep – is specialist op het gebied van fiscaliteit, administratie, accountancy en financiële planning.

DAN FD – Dutch Administration Network Financiële Dienstverlening – is specialist op het gebied van zakelijke & particuliere verzekeringen, hypotheken & (bedrijfsfinancieringen) en leasing.

Onze grote drijfveer bij DAN FFA is het vinden van kansen voor u en/of uw organisatie. We hebben plezier als team, houden elkaar scherp en geloven in samen. Onderling, met partners én met u als klant. We werken alleen met partners die onze waarden en werkwijze delen. En we investeren in een vertrouwensrelatie met u. We verdiepen ons in uw situatie en bieden vanuit onderzoek en ervaring échte inzichten.

Onze klantenportefeuille bestaat uit Nederlandse bedrijven met verschillende etnische achtergronden. Binnen DAN FFA werken wij met 15 werknemers met een diversiteit aan achtergronden en culturen. Wij geven iedereen een kans! Zo leiden we onze medewerkers op in onze eigen academie. Als team hebben wij plezier, houden elkaar scherp en geloven in samen: onderling, met partners én met u als klant.

Voor onze bestaande en nieuwe klanten zijn wij graag een vaste allround partner voor de hierboven genoemde gebieden. Wij nemen de (financiële) zorgen weg en bieden u zekerheid, rust en daardoor meer geluk, daarbij hebben we voor uw gemak zoveel mogelijk processen gedigitaliseerd.

De drie managing partners