Danffa Fiscaal Financieel Advies

Particulier

Als particulier heeft u soms behoefte aan administratieve ondersteuning. Bij de aankoop van een nieuw huis of de financiële afwikkeling van een echtscheiding of een nalatenschap. Maar ook bij de jaarlijkse belastingaangifte, het afsluiten van een verzekering of het regelen van een schenking. Bij DAN FFA weten we precies hoe we u op financieel gebied kunnen helpen, zodat u van het leven kunt genieten.

Fiscaaladvies

DAN FFA helpt u graag met uw jaarlijkse belastingaangifte. Bij de aankoop van een nieuw huis of de financiële afwikkeling van een echtscheiding of een nalatenschap. Wij denken met u mee. Ook toetsen wij of u recht heeft op een toeslag, en vragen deze voor u aan. We adviseren niet alleen, maar zorgen ook voor de afhandeling van de belastingaangiftes. Bij DAN FFA weten we precies hoe we kunnen helpen, zodat u van het leven kunt genieten.

Financial planning

Natuurlijk wilt u financiële zekerheid voor uw bedrijf, uw gezin en uzelf. Nu en in de toekomst. Wat gebeurt er als u arbeidsongeschikt raakt? Of als u straks wilt stoppen met werken? DAN FFA analyseert samen met u uw financiële situatie en geeft advies. Desgewenst regelen we uw verzekeringen, pensioen en vermogensbeheer. Wij helpen u ook met belastingen, echtscheidingen, verzekeringen en andere administratieve zaken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact Us
Voornaam
Achternaam